PDR – 10th Anniversary Millefleurs Corona

8.90213.60

Ζήστε την υπεροχή με το PDR Flores Y Rodriguez 10th Anniversary Coronas, δημιουργία του διάσημου Abraham Flores. Αυτό το εξαιρετικό πούρο προσφέρει μια απαλή έως μεσαία ένταση, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για καπνιστές που αναζητούν ένα κρεμώδες, ισορροπημένο άρωμα με μια νότα γλυκύτητας που δεν υπερβάλλει. Δημιουργημένο με τα καλύτερα long filler φύλλα καπνού, κάθε τράβηγμα του PDR Flores Y Rodriguez 10th Anniversary Coronas,
είναι μια απολαυστική εμπειρία. Το μείγμα των προσεκτικά επιλεγμένων φύλλων καπνού από τη Δομινικανή Δημοκρατία υπόσχεται πολυπλοκότητα και βάθος σε κάθε ρουφηξιά.

Αυτό το πούρο παρέχει έναν συνδυασμό γεύσεων που χορεύουν στη γευστική σας παλέτα, δημιουργώντας μια αξέχαστη καπνιστική εμπειρία. Προσφέρει ισορροπημένες γεύσεις από κέδρο, μαύρο και άσπρο πιπέρι. Μπορείτε να εντοπίσετε γήινες νότες σε όλο τον καπνό.

Οι διακρίσεις μιλούν από μόνες τους! Το PDR Flores Y Rodriguez 10th Anniversary Coronas, αξιολογήθηκε με 95 βαθμούς από το Cigar Journal, μια απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης του. Εμπλουτίστε τη συλλογή σας με το PDR Flores Y Rodriguez 10th Anniversary Coronas, . Είναι η επιτομή της κορυφαίας δεξιοτεχνίας και της απολαυστικής γεύσης, έτοιμη να σας συνοδεύσει σε κάθε καπνικό σας ταξίδι.