MAC BARREN Classic Amber

11.90

Tο άρωμα και η γεύση αυτού του εκλεκτού καπνού είναι πολύ καλά ισορροπημένο μεταξύ της βανίλιας, του toffee και των διαφορετικών καπνών. Το μείγμα, αν και με μικρές διαφορές, είναι το ίδιο με το Classic (Vanilla) όπου το ώριμο κίτρινο Virginia αναμειγνύεται με Burleys και ένα μαύρο Cavendish με βάση τα καπνά Virginia. Πάνω από αυτό, προστίθενται μικρά κομμάτια νιφάδας τόσο για γεύση όσο και για να διατηρηθεί η θερμοκρασία χαμηλά ενώ καπνίζετε

O Mac Baren – Classic Amber προσφέρει μια λεπτή αλληλεπίδραση μεταξύ της γλυκιάς γεύσης της βανίλιας, του toffee και της φυσικής γεύσης καπνού.

Για την εταιρεία Mac Baren, όλα ξεκίνησαν στο Svendborg, μια μικρή πόλη με ένα γραφικό λιμάνι στα κρύα νερά της Βαλτικής Θάλασσας, στη Δανία. Εδώ, μια μικρή καπνοβιομηχανία άνοιξε το 1826. Αφού αγοράστηκε από την οικογένεια Halberg, εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση καπνού στη Βόρεια Ευρώπη.


Η Mac Baren κατάφερε να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση και την εμπειρία που προέκυψε από μια μακρά ιστορία ως κατασκευαστές μιγμάτων καπνού για πίπες τα οποία πλέον πωλούνται σε πάνω από 80 διαφορετικά χώρες.

Σε απόθεμα

"Πως διαλέγω τον πρώτο μου καπνό..."

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις τελευταίες παραλαβές, νέες αφίξεις και προσφορές!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.